web analytics

What’s your name, yo?

Jävlar i helvetet vad jobbigt det är att enas om ett namn, men nu tror jag att vi har gjort det. Nu tror jag faktiskt att vi har bestämt att det här är Karl. Det tog bara fem veckor av hans liv:

Om prins Carl Philip visar sig ha storhetsvansinne och döper sin unge till halva sitt namn, det vill säga Karl, ja då kommer jag eventuellt att bränna ner slottet. Det räcker faktiskt med att hans storasyster stal Oscar (som Alex i och för sig inte helt hade sagt ja till, men jag tänker vara sur på Victoria ett tag till ändå). Nu ska jag bara få Alex att inse att Ziggy är ett perfekt andranamn. Efter Ziggy Stardust så klart. Jag tycker att den informationen räcker för ett jublande ja till mitt fantastiska förslag – om inte annat så borde det räcka med att jag bar och födde detta barn för att få dubbla röster i det här – men tydligen har inte Alex fattat hur det går till. Jaja. Nu ska jag i alla fall testa det där ”sova medan barnet sover”. God natt!

||||| 0 Gilla! |||||

7 kommentarer

  1. Hej Karl Ziggy!

    Niklas sa härom dagen att om det blir en smidigare förlossning den här gången, kommer han inte ge med sig lika lätt när det gäller namn. Jag hade liksom ingen aning om att han gick med på Elly för att det var synd om mig, haha.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.