Eleven, going on fifty-two

Eller var jag tolv? Har för mig att jag klippte av den där permanenten i sexan. Hur som helst så är min kärlek till Skid Row och Sebastian Bach helt osynlig på denna bild och jag fattar verkligen inte varför. Jag älskade denna unga man hejdlöst och ändå gick jag till skolfotograferingen klädd som en pastelltant på väg till dansbandsafton istället för att briljera i min Skid Row-tröja? Jaja. Härligt ändå med vänner som letar fram sådant här ur gömmorna och påminner en 26 år senare… Skrev jag 26? Ja det gjorde jag visst. Tiden! Vad är du ens?

 

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.