web analytics

Paus!

Mitt liv nu: jag gråter av att vara vaken, men jag kan inte sova. Skrev precis det här på Move it mama och det är ju lika sant i den här bloggen, så jag kör en copy paste och går och lägger mig helt enkelt:

Så. Nu är det nog. Jag jobbar på tok för mycket och sover på tok för lite, samtidigt som jag försöker rådda familj, träning, vänner, bloggar, poddar, fritidsintressen och ja, visste ni att man behöver städa ibland? Annars kan det hända att man får ställa in barnvakten och försöka få ihop ytterligare en hel arbetsdag på för få timmar, för att man varken kan låta barnvakten gå ute i decemberstormen eller komma in i äckelkvarten. Jag inser att det är stress som gör att jag tar det skitdumma beslutet att ställa in en barnvakt och att det är samma stress som gör att jag bryr mig om att vi har stökigt hemma och mest vill böla när jag ser folk lägga upp sina instagramstylade hem i flödet. Jag vet ju att många bara har städat just den där hörnan där fotot är taget, men att fungera rationellt under stress… njae, det har jag nog aldrig gjort.

Just ja. Jag är gravid också. Tre dagar från sista trimestern. Det gör mig lite tröttare än vanligt. Och kanske också i lite, lite större behov av vila.

Nu skalar jag bort i alla fall. Jag har ställt in i princip alla saker som var inplanerade innan jul. Någon grej ligger fortfarande öppen, men jag betvivlar att jag fixar det. Och så tar jag två pauser till att börja med. En från min vanliga blogg och en från Move it mama. Jag kommer att fortsätta försöka träna så mycket jag kan fram till förlossningen, men jag kommer nog faktiskt inte skriva om det här. Jag håller fast vid En förbannad podd och Rätt avigt istället och så får vi se om jag lyckas sova och pussla ihop livet tillräckligt för att ge er några uppdateringar innan det är dags för nästa barn! Vi säger så va? Ja det gör vi, för jag känner redan betongsmaken av väggen jag är på väg att springa in i. Hej så länge!

||||| 0 Gilla! |||||

8 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.