Stjäler en lista

Från Fashionista-Johanna den här gången. Älskar ju listor.

Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? – Emma enligt Isaks förslag.

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – Ingen åsikt egentligen. Allt har väl sin tid och sin plats?

Vilken var den senaste filmen du såg? – the Martian. Min vän sade ”skönt med en film som inte är så dyster”, jag kände precis tvärtom. Alldeles för peppig. Enda behållningen var Matt Damon. Vi tar en bild på Matt bara för det:

matt-damon-background-1024x768

Har du bra självförtroende? – Det händer väl. Bättre nu än innan i alla fall!

Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – Ligga i ett städat hem och läsa en bok som inte får flottfläckar trots att jag äter chips. Alternativt: sitta i soffan med bebis nummer två på armen, helt ihopläkt efter förlossningen. Ja ni hör ju. Jag minns inte alls hur vedervärdiga de första månaderna som förälder var.

Nämn tre saker på din att-göra-lista? – Köpa biljetter till Motörhead och Girlschool på Hovet, beställa en prenumeration på Arbetaren och sticka ett par benvärmare.

Beskriv ditt drömutseende.– På mig själv eller andra? Jag är rätt nöjd som jag är, men en kort page som fixade sig själv hade jag väl inte sagt nej till. Alternativt det här ”självfall” som tydligen kan finnas i vissa hår, det hade jag gillat. Jo, och den där hängande ögonlocken? Den fick gärna sluta hänga. Men i övrigt. I övrigt är jag nöjd. Andras utseenden… alltså jag drömmer inte riktigt om dem på det sättet.

Skriv namnet på någon du ser upp till –  Patti Smith.

patti

Någon du har kysst – Någon? Vem som helst? Min sambo senast. Har inte kysst någon annan sedan innan 2008.

Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – Ja. Bland annat en ljusrosa bebismössa i dunigt tyg.

Den du senast sov över hos – Min bror i Örebro.

Vem skrev du senast med på Facebook? – alla i Rätt avigt-podden.

Är du nöjd med din profilbild på Facebook? – Ja, annars hade jag väl bytt? Det är i alla fall en bild från min och Kattas oerhört professionella session inför första avsnittet av En förbannad podd. Dock utan Katta. Hon får vara med på sin egen bild.

12063735_10154035800548488_4593597145189491211_n

Vad väljer du, godis eller chips? – CHIPS! CHIPS! CHIPS! Helst genast.

Pinsammaste minnet från skoltiden? – killarnas självförtroenden var rätt pinsamma, särskilt hos dem som älskade att kalla mig hora.

Hur uppvaktar man dig? – om man är ute efter kärlek så gör man det inte för jag är helt nöjd på den fronten, tack så mycket. Om man bara vill uppvakta i allmänhet så är jag ganska lättköpt. En komplimang kan räcka, fast den som vill gå all in kan ju få fixa drinkar, middag och någon form av maraton en helg! Inget maraton som springs alltså, utan något som innefattar film eller tv-serier.

Har du rykten efter dig? – När jag var tonåring fick jag via omvägar veta att jag hade HIV, att jag var prostituerad, att jag var heroinist och att jag var tjyv. Så här på senare år har jag inte hört så mycket om vad jag gör när jag inte själv vet om det, men med tanke på den andel psykiskt störda personer jag haft efter mig i vuxen ålder lär väl något rykte florera.

Din absolut sämsta egenskap? – glömmer aldrig en oförrätt. Tänk vad skönt om jag bara kunde ta och skita i saker och inse att folk är… folk? I alla fall ibland?

Din bästa egenskap? – Tidspessimist. Få människor får vänta på mig.

En låt du är beroende av? – Irma Thomas – Anyone who know what love is (will understand) är ju för jävla bra hörrni!

Vad stod det i ditt senaste sms? – ”Skönt!”

Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – Min familj och Chris Isaak. Eller Matt Damon. Efter the Martian har jag ju insett att han verkar vara rätt fiffig.

Kan man vara vän med sitt ex? – Det beror väl på hur och varför det tog slut?

Har du kysst en kompis? – Ja. När jag var tonåring.

Hur ofta dricker du alkohol? – Just nu: aldrig. I vanliga fall: någon gång i månaden.

Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – Jag har haft alldeles för många närstående som har missbrukat, överdoserat och/eller dött för att detta ska kunna besvaras i ett frågeformulär.

Vad hatar du? – Konsumtionshetsen och foliehögern.

Hade du kunnat ha distansförhållande? – Mer nu än när jag var yngre, men bara om jag var tvungen.

Vad handlade din senaste dröm om? – Min vän från Malmö blev knivskuren och vägrade söka hjälp. Således dog han och resten av drömmen grät jag. Peppigt…

Vad väger du? – Extremt kluven till viktfrågor. Kommer inte svara på den här förrän jag slutar vara kluven. Ses om tio år alltså.

Hur lång är du? – 172,5 cm om jag sträcker på mig.

Vilken är den bästa svenska filmen? – Tomten är far till alla barnen minns jag som oerhört rolig, men jag har inte sett den på tio år. Hets är annars bra!

De bästa svenska skådespelarna? – En gång såg jag en film där Rolf Lassgård var helt okej. Efter bröllopet hette den och den var egentligen dansk, men Rolf var ju fortfarande svensk. I övrigt gillar jag inte honom så himla mycket och ingen annan heller som jag kommer på just nu. Var inte Johan Widerberg rätt bra? Lena Endre förresten! Eller Hasse Ekman.

Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – Harry Potter. Har både läst och sett. Twilight har jag inte läst, men det var ju svårt att ta sig igenom filmerna även efter en halv box rödvin så jag tvivlar på att jag orkar med bok-serien.

Ditt humör för tillfället?– stressad fast glad, fast ändå lite arg, men mest glad.

En vacker person? – jaha, får det vara en fiktiv person? Då säger jag Frank N. Furter:

rhps2-786x1024

Har du instagram? – Ja. Soflex heter jag där.

Vem kramade du senast? – Min kollega Isabel.

Vem träffade du senast? – Min kollega Isabel.

När slog du dig senast? – Igår i badkaret. Jag slog mig på Isak. Eller snarare var det väl så att han landade med sina knän på mitt bäcken.

Någon du vill träffa? – Morfar har jag tänkt på mycket på senaste. Fast det skulle ju vara omöjligt att träffa någon som varit död sedan 1992, så jag säger väl… Åsa Linderborg!

När grät du senast? – När jag tittade på Adele utklädd till Jenny som försöker framträda som Adele, i det sista klippet i Julias text på TVdags.

Sminkar du dig varje dag? – I princip.

Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Jag har ärvt bådas sämsta sidor i humöret, så jämt skägg där!

Är du helsvensk? – Nej, jag är kvartsfinne.

En artist du inte gillar? – Lars Winnerbäck känns ju som ett allt för uppenbart svar här så jag säger väl han den där andra hemska människan som sjunger på svenska. Markus Krunegård? Heter han så? Ryser varje gång jag hör honom.

En artist du gillar? – Etta James.

Vad är det bästa som hänt dig? – Tja, hade jag inte fötts så hade ju inget kunna hända mig så jag antar att jag får säga: att jag föddes.

Vad vill du bli när du blir äldre? – Mindre ängslig, mer laid back.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.