En lista!

Hittade den här listan på en blogg, som sovit sedan 2012. Älskar ju listor, så jag är så klart inte den som är den, så här tre år efter att den publicerades.

Första skivan jag köpte: Heaven no 7 med Style var den första skivan jag köpte för egna pengar. Jag skulle fylla åtta år och var omåttligt kär i både Christer Sandelin och hans hockeyfrilla, som var så snygg att jag ville gråta lite. Nu vill jag mest gråta över mitt bristande omdöme som åttaåring. Men jag kunde ju omöjligt veta då, att Chrille skulle upphöra att utvecklas mognadsmässigt dagen efter hans tjugonde födelsedag.
Senast spelad låt: Careless whisper med Ben Folds och Rufus Wainwright.

Första sajten jag kollar när jag vaknar: Växlar mellan Instagram, Gmail, Hyfs & Stil på DN och Aftonbladet. Jag måste verkligen sluta kolla Aftonbladet.
Spel jag spelar mest: Plants vs Zombies 2 är för tillfället det enda spel jag spelar och det spelar jag på min iPhony. En gång i tiden spelade jag väldigt mycket scrabble, men tyvärr gick det åt för mycket energi till skadeglädjen när jag vann och självömkan när jag förlorade, så jag fick lägga ner det.
VOD-tjänst: Ingen. Var till och med tvungen att googla vad det var ity jag kan inget om VOD.
SVT Play-tips: Svett & Etikett är det enda jag kommer på just nu, men annars börjar ju På Spåret snart!
Favoritradioprogram: P3 Dokumentär
Söndagskulturkonsumtion: Just nu läser jag Lollo av Linna Johansson när jag inte stickar färdigt en tröja framför tredje säsongen av Suits. Eller tittar på senaste säsongen av Supernatural. Good Wife klarar jag i regel av tidigare i veckan eftersom att det sänds på måndagar.
Dyraste kulturvana: Antingen böcker eller streaming, dvs Netflix, HBO Nordic, Cmore och Viaplay. Att det är dyrast säger dock ingenting om vad det kostar, eftersom att jag inte lägger jättemycket pengar på det här alls.
Film jag sett flest gånger: Förmodligen Dazed and Confused eller Hilary and Jackie. Två helt olika, men på sitt eget sätt fantastiska, filmer.
Bok jag läst flest gånger: Varför deppar Gilbert Grape av Peter Hedges eller Laura Palmers Dagbok av Jennifer Lynch.
Favorittidskrift: Läser just nu bara mattidningar jag får via vår matkasse eller via våra matbutikskort, i tidskriftsform, men annars tycker jag att tidningen Vi är oerhört sympatisk.
Konstart som är svårast att relatera till: Fattar. Inte. Performance.
Konstverk jag skulle vilja äga: Eftersom att jag bara har bott i tillfälliga lösningar sedan jag flyttade hemifrån, och nu bor i en lägenhet som inom en tvåårsperiod kommer att bli för liten har jag sällan några begär efter att vilja äga konst eller andra inredningsdetaljer. Jag gör det bästa av tiden medan jag är där. Om jag orkar.
Verk som fått mig att gråta: Är ganska förutsägbar.

Favoritsajt: Just nu: bokhora.se. Annars hänger jag ju rätt mycket på Facebook. Det gör jag ju.

 

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.