Den förbannade podden fortsätter!

Igår vaknade jag fyra på grund av hostande barn, gick upp vid sex, åkte till bilverkstan kvart över sju, åkte vidare till jobbet efter inlämnad bil, jobbade, åkte till bilverkstaden när jag var färdig och efter det! Då rattade jag hem till Katta där vi bänkade oss i sovrummet med julmust och mikrofon. Ett helt avsnitt fick vi ihop. Om Lotta Lundgren, kokböcker, Twin Peaks och andra tidsfördriv. Klicka på bilden så hittar ni! Och vill ni skriva en liten recension i iTunes blir vi så glada, så glada!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Jättekul att lyssna på er podcast, läser era bloggar regelbundet så det var kul att höra era röster. Ni verkar så smarta och trevliga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.