En förbannad podd – snart i en iTunes nära dig!

Nämen vet ni vad som hände? Katta och jag startade en podd! Om böcker och andra tidsfördriv i våra liv. Som tv-serier och irritationsmoment och chips. Men mest om böcker. Det tar ett tag innan iTunes är med på noterna hära, men om ni vill kan ni lyssna via hemsidan på vårt första avsnitt. Och om ni tycker om det får ni gärna säga det, men om ni inte gillar det får ni vara tysta för annars blir vi ledsna. Faktiskt.

en förbannad podd

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

    1. Ja men om jag ska vara objektiv, vilket jag givetvis alltid är när det handlar om något jag själv är inblandad i, så håller jag så klart med dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.