Ni gör det så lätt för dem

Med ”ni” menar jag ni som hela tiden hävdar att SD är ett missnöjesparti för dem som tappat förtroende för politiken. Ni är ofta män har jag märkt, som vill komma in och vara ”realister i en urspårad debatt”. Ni brukar säga att de som stödjer SD inte alls är rasister utan ”vanligt folk” som har fått nog av rådande politik och vill visa sitt missnöje. Ärligt? Läs på. Vilket jävla skitsnack ni kommer med. Det enda ni ger dem är en fantastiskt fin snuttefilt att gömma sig bakom så att de slipper stå för sin rasism. Förlåt: främlingsfientlighet. Förlåt: invandringskritik. Förlåt: Sverigevänskap. Eller vänta, det är nazister som numera har degraderats ner till ”Sverigevänner” va? Men å andra sidan kryllar det ju av nazistiska väljare i SD-flocken så det passar väl antar jag. Fast de är ju i första hand inte nazister så klart, utan mest är de faktiskt människor som fallit offer för politikerförakt. Och det är alla andras fel, inte deras eget.

Jag är definitivt inte borgerlig och har svårt för båda partierna i regeringsposition. Väldigt svårt ska tilläggas – jag ser dem bara som ett mindre dåligt alternativ till Alliansen. Jag har varit sjukt missnöjd över politiken sedan jag blev tillräckligt medveten om vad den handlar om. Jag föredrar att välja det minst dåliga alternativet, framför att missnöjesrösta – men skulle jag någon gång missnöjesrösta så skulle det ju definitivt inte bli på ett parti som har följande på den ekonomiska agendan:

 • Barnbidraget minus 2,6 miljarder
 • Föräldraförsäkringen minus 1,8 miljarder
 • Barn m funktionshinder minus 130 miljoner
 • Barnpension/efterlevandeskydd minus 84 miljoner
 • Socialbidrag minus 14 miljarder
 • Biståndet minus 36 miljarder
 • Militärmakten minus 500 miljoner
 • Arbetsmarknadsåtgärder minus 14 miljarder
 • Lönebidrag minus 307 miljoner
 • Bostadsbidrag minus 723 miljoner
 • Studiebidraget minus 457 miljoner
 • Bostadsbyggande minus 6,2 miljarder
 • Investeringsstöd hyres/studentbostäder minus 11,3 miljarder
 • Bidrag t lågstadiet minus 6,5 miljarder
 • Bidrag lärarlöner minus 11,7 miljarder
 • Vuxenutbildning minus 347 miljoner
 • Presstödet minus 2 miljarder
 • Statsbidrag till kommuner som finansierar skola vård omsorg minus 90 miljarder

Det skulle däremot alla Sverigedemokrater, som absolut inte är rasister. De röstar helt enkelt bara på ett parti med rasistiska åsikter för att de vill värna om välfärden, som är på väg åt helvete på grund av massinvandringen (som till störst del består av hemvändande svenskar) MEN DET FÅR MAN VÄL INTE SÄGA I DET HÄR JÄVLA LANDET.

Ja men lycka till då. Det är ju lite lätt förvånande att folk som inte är rasister, men som uttalar sig rasistiskt, och som tycker att vi ska ta hand om våra egna först tycker att ovanstående är ett bra bidrag till välfärden. För det kan väl inte vara så att de som ”missnöjesröstar” utan att vara rasister, helt enkelt är sjukt korkade individer som inte är pålästa? Det brukar för övrigt vara ett rätt bra signalement på en rasist. Men visst. Vi fortsätter att säga att de som röstar på SD är stackars utsatta människor som inte alls är rasister, för det är faktiskt taskigt att säga så om någon som bara råkar vara lite missnöjd. Vi kan kalla dem jubelåsnor istället. Ett fint gammalt svenskt ord vi bör värna om – det borde de väl gilla.

Fy fan vad jag är trött på folk.

(Utdraget får SD:s budget gjordes först av Madde Wall i ett inlägg på facebook. Hela SD:s budget finns här)
||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

5 kommentarer

 1. Tror du på allvar att invandringen framför allt består av hemvändande svenskar? För att få ihop det måste du räkna dem som kommer hem efter tre månader på stranden i Thailand eller en termins utlandsstudier som invandrare, och det är knappast rimligt.

  1. Tack för att du uppmärksammar en parentes i texten. Här: http://www.migrationsinfo.se/migration/sverige/ – SD har bölat om massinvandring sedan dag ett – trendbrottet från hemvändande svenska som största grupp är just nu. Via länken kan du också se vem som räknas som hemvändande. Dvs inte de som bott på en strand i Thailand i tre månader.

  1. Ja! Jag har inte så många SD-anhängare kvar på facebook, mer folk som ligger och vippar på gränsen. Försöker att alltid hålla en sansad ton när jag ifrågasätter deras länkar, i hopp om att så ett frö till en mänskligare tanke hos dem. Men ja… de lever ju ofta i sin egen verklighet… tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.