Igår sprang jag

Jag inte bara sprang, jag gjorde magövningar också. Sedan skippade jag att sova middag och så åkte vi ut till Björnlunda för att fira Alex och Filip en sväng. SL krånglade och växtvärken molade. Emelie och Jonas hämtade upp oss i Tumba. Sade i förbifarten att jag är gravid. Bästa sättet att säga det på. Emelie skrek ”VA?!” och sedan delade vi med oss av gravidkrämpor hela vägen fram. Hon får Isaks och syskonets kusin i slutet av september.

Alex och Isak stannade en natt i Björnlunda och jag åkte hem för att kunna fixa med trasiga bilen tidigt idag. Fastnade framför Pitch Perfect och gick inte alls och lade mig som jag borde. Fick så sjukt mycket värk att jag var säker på att jag skulle få ett missfall. Det är ju alltid svårt att veta om sådant där hade kommit oavsett min aktivitet eller inte, men jag tänker att det kan vara bra om jag sover när jag är trött i fortsättningen.

Idag fick jag inte lämna in bilen, det fick vänta till onsdag. Däremot har jag mått ganska illa, till min försiktiga glädje. Inte för att jag gillar att må illa, utan för att det känns som ett mycket tryggare tecken på att jag är gravid än den här sabla molvärken som som känns som… ja. Inte så kul.

Samtidigt är jag ganska lugn nu. Inte så mycket ångest. Mest sjukt mycket förväntan och en jäkla kamp att låta bli att att klicka hem gravid- och bebiskläder, för det är fortfarande FÖR TIDIGT.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.