web analytics

Vecka sju och beräknade datum

Testade lite olika sidor för att beräkna mitt förlossningsdatum. Med PCOS är det ju inte så himla lätt, jag vet liksom inte när jag ägglossar – men jag har ju koll på första datumet för sista mensen. Just nu har jag fått tre beräkningar på den tredje mars och tre beräkningar på den sjunde, dvs samma dag som Isak var beräknad till. Och så har jag fått några enstaka beräkningar på den fjärde och sjätte. Vi får se. Min app är inställd på den 3 mars nu i alla fall, för psykologiskt så känns det tidigare datumet mycket lugnare.

Jag känner inte så himla mycket just nu. Lite illamående, lite känningar i livmodern, ganska så trött. Igår tyckte jag i alla fall att jag kände mig alldeles för lite gravid, så jag tog ett test till. Två knallröda streck. Pheeeew.

||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.