web analytics

Vecka sex och en dag

Det här är tydligen den mest kritiska veckan. Hjärtat ska börja slå. Tänker att jag ju redan har haft ett missfall en gång, så jag borde inte få ett till. Statistiskt sett. 

Det var ungefär vid den här tiden jag fick veta förra gången. Huva vilken ångest. Skönt att inte ha det nu mer än för det uppenbara. Förra gången var vi oförberedda, den här gången har vi ju ändå försökt – även fast vi hade räknat med att det skulle ta cirka ett år innan stickan gav utslag och inte två försök. Eller jag hade det i alla fall. 
Nu vet Alex föräldrar. Tror att han var lite nervös över att berätta. Idag drack han i alla fall tre glas vin och två folköl och det räckte tydligen för att ge extra mod. Skönt att inte behöva tacka nej till mer alkohol och opastöriserad ost den här veckan. 
På lördag firar vi Sara och Elin. Har redan bestämt att jag ska gå, men skylla på spänningshuvudvärk och välja alkoholfritt. Orkar inte berätta för någon där riktigt än. Tänker nog att jag vill ha träffat i alla fall en barnmorska först.  
I övrigt: sjukt ont i ljumskarna. Särskilt vänster. Hade glömt att jag hade det sist, men kände igen smärtan när den dök upp. Tydligen något med livmodern, senor och växtvärk. Som allt annat. 

||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.