web analytics

Tredje dagen, blandade känslor

Dag tre. Igår hade jag så ont på kvällen att jag lade mig tjugo över åtta. Idag vaknade jag med lite molande värk bara. Inget värre än så under hela dagen och jag blir SÅKLART orolig över det. Läste jag inte precis att om värken plötsligt avtar så kunde det vara något fel? Åh jävla skit det här att behöva gå och känna efter hela tiden. Vill inte göra det. Bestämmer mig för att om det här inte går vägen så får jag i alla fall träna obehindrat under hösten. Boxning! Åh vad jag älskar boxning.

Alex skickar sms när jag hämtar Isak om att han blir gråtmild av bebisar och att tänker att det kommer att bli bra det här. Jag och Isak äter middag hos vänner, men jag väljer att inte berätta. Tackar nej till vin och säger att jag inte pallar i värmen. Tänker att jag säkert avslöjar mig själv nu, men ingen reagerar. Det är ju 29 grader varmt.

När det är dags att gå vill Isak hellre bli kokt i ett sommarhett rum på andra våning än gå hem. Funderar på hur jag kommer att tackla sådant här om jag har en bebis samtidigt? Försökte resonera men gav upp. Tog en bild till Alex och sade att jag lär behöva hjälp att komma upp för trappen med den här arga människan och alla saker. Tar sedan Isak under armen och går.

Kommer hem med dunkande huvudvärk. Vi skjuter upp färden till Björnlunda en dag för jag orkar helt enkelt inte fixa allt som behöver fixas för att vi ska kunna åka direkt efter jobbet imorgon. Lägger mig tjugo över åtta igen. Fortfarande helt overkligt allt.

||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.