web analytics

Plötligt händer det!

Jag plockar upp kläderna från golvet och hänger fram det jag ska ha på mig under arbetsveckan!! Det krävdes tydligen en veckas påskledigt för att det skulle hända. För övrigt ska jag gå på boxning för Åsa Sandell. Och så har jag slutat läsa böcker igen. Har läst om de arton första sidorna i Stål säkert tio gånger, men vet fortfarande inte vad som står där. Nu känner jag mig bara dålig för att jag inte fastnar i böcker som alla andra älskar. Så jag har lagt ner litteraturen till förmån för stickningen. Kommer aldrig bli någon fin, tyst och bildad person, men jag kommer att kunna slåss hårt i strid och jag kommer att ha sjukt fint knitwear! God natt!

2 kommentarer

    1. Har bara testat någon enstaka gång, men känner instinktivt att det är perfekt för någon som är så arg som jag!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *