web analytics

Treårsdagen!

11063285_10153473297238488_701076773_n11079050_10153473297183488_1932174146_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här såg morgonen ut. Tjugo i sex hade jag ställt klockan för att gå upp och fixa brickan. Isak, detta morgonpigga barn, förekom mig med tre minuter, så han fick bakas ner bredvid Alex en stund medan jag gick upp och satte ihop födelsedagsfrukosten. Tio minuter senare knackade jag på sovrumsdörren och skrålade ”jamåhaleva” till Isaks stora förtjusning. ”Åh! Ett kalas” log han. Sedan fick han färska hallon, muffins och choklad, en pixiebok, ett armband och tre små bilar i trä. När jag var tvungen att gå till jobbet efter en stund, lade han en hand över presenterna, tittade misstänksamt på mig och sade ”MINA”. Jojo. Det är min son det! Kan inte fatta att han redan har funnits i tre år. Och ja, jag läste ut Sara Kadefors häromdagen men nej, jag har inte orkat flytta boken från sängen än.

||||| 0 Gilla! |||||

6 kommentarer

    1. Nej och sedan fick han ett till på förskolan, och nästa vecka får han ett med mina föräldrar och för en vecka sedan idag fick han ett med Alex föräldrar. Har aldrig fått så många kalas någonsin. Men tro inte att jag är avundsjuk… inte alls..

    1. Tack. Han konstaterade själv i morse att han är ”det finaste som finns”. Jag antar att han eventuellt växer upp och blir odräglig, på grund av mig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.