Marilyn i mitt hjärta, trots allt

Jag har alltid haft en soft spot för Marilyn Manson, trots det han gjorde mot oss i Globen den 5 december 2012 (det vill säga: uppträdde). Efter Globen har jag lite hoppats att den där haltande, flåsande skuggan av en spillra kunde lägga av i värdighetens namn, men det har ju inte hänt. Jag tror till och med att han släppte en skiva ganska så nyss? Lås in er om det blir turné säger jag bara! LÅS IN ER. Hur som helst, soft spotten finns trots detta kvar och idag blev den där soft spotten inte bara en spot utan ett land av ömma känslor, när den här bilden dök upp i mitt flöde:

Marilyn-Manson-and-dad

Marilyn Mansons pappa i Marilyn Manson-skrud och Marilyn Manson som gör dubbel facepalm! GULLIT! Samt helt sann återgivning av hur jag och min vän stod i Globen 2012. Som pappan alltså. SKOJA! Nu går det ju i alla fall inte att göra annat än att lyssna på Portrait of an American Family resten av dagen, eller i alla fall lunchen, och titta på de övriga bilderna som finns här.

På tal om värdighet så använde jag återigen torrschampo fast jag inte vet hur man gör i morse och nu luktar jag inte bara härsket luktsuddigum, utan jag ser också ut som att jag fläckvis har drabbats av de grå tinningarnas charm. Like a lady och så vidare.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

10 kommentarer

 1. Alltså jag måste ju erkänna, jag blev helt varm i hjärtat när jag såg detta. Det är så svårt att inte förlåta när en ser detta.

  1. Faktiskt! Vill inte tänka på något utanför bilderna dock. Vem som tog dem osv. Vill bara tänka på att de är fina!

  1. Aha! Ska testa nästa gång. Jag försökte borsta in det först, sedan gnugga in det med fingrarna (fast då såg jag flint ut) och sedan borsta igen, men det hjälpte ju inte.

 2. PS: enligt halvsäkra källor ska den nya Marilyn-skivan vara riktigt bra, jag har dock inte dubbelkollat själv än. DS.

 3. Awww! GOLLIGT! Och angående konserten så hade jag en liknande upplevelse när jag såg Thåström för några år sedan. Jag orkade inte ens se klart konserten och gick till sunkkrogen mitt emot Globen istället. Besvikelsen!

  Torrschampo, spraya på långt håll och gnugga sedan in lite försiktigt med fingertopparna. Men det kan vara riktigt svårt med vissa märken, de liksom bara VILL inte. De verkar ha som uppgift att få en att se dammig ut.

  1. Men åh! Thåström. Var på väg att se honom för några år sedan, men vågade inte. Förmodligen bra gjort av mig, alltså. Alice Cooper var också skitdålig när jag såg honom 2004. Han försvann från scen i tjugo minuter och lät några muskulösa snubbar med tribaler spela bongotrummor under tiden. Misstänker att han var tvungen att få syrgas eller något, men var han tvungen att utsätta oss för trummorna för det?

   Jag hade två olika nu. Ett dyrt märke som bara fes mig i hårbottnen och så kom ett moln av damm som inte gjorde något alls för mänskligheten. Det andra märket var ett billigt som luktade melon (”melon”) och den var det bättre sprutt i, men ja… jag höll det nog för nära. Och gnuggade för lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.