For me!

Hade tänkt skriva om människors reaktioner på förra årets beslut att dra ner på konsumtionen, men tji fick ni för det fanns visst ett nytt avsnitt av the Good wife ute. Och jag som trodde att det skulle dröja ända till den 11 mars? Lyckornas glädje, vilken fantastisk överraskning detta var! En annan lyckans glädje är att jag efter en lång, inre dialog till slut bestämde mig för att beställa det finaste halsband som gjorts sedan jag vet inte…. någon gjorde något åt någon väldigt kunglig person antar jag. De brukar ju få fina grejer. Hur som helst, jag beställde ÄNTLIGEN Ta plats-halsbandet av Karins konstgrepp:

Har velat ha det sedan det kom ut (säger man så om smycken), men har inte kunnat motivera det av någon jävligt märklig anledning. Jag menar titta på det då? Tänk om Karin hade hunnit sluta tillverka dem, innan jag fick ett? Ni hör ju orimligheten i det. Så. Nu har jag ett halsband jag kommer använda, nu behöver jag inga fler. Nu behöver jag bara sova. God natt!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.