Måndag i december

I går kväll var jag så trött att jag med nöd och näppe tog mig till sängen klockan halv nio. I dag vaknade jag med feber och höll mig hemma från jobbet. Kvart över elva var jag feberfri och pigg och kände mig som en skolkare av värsta sorten. Så jag gjorde vad vilken vettig människa som helst skulle ha gjort. Jag gömde mig bakom stickningen och några avsnitt av Good Wife. (Apropå stickning, så finns ett nytt avsnitt av Rätt Avigt ute nu. Det hittar ni HÄR.)

Vad jag mer har gjort? Pysslat ihop apelsiner och nejlikor till politiska budskap och lärt min son att säga ”feminist”. Som vilken vettig människa som helst skulle ha gjort.

femapp

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.