Throw back thursday

I juni 2012, när jag såg jättemycket ut som en mamma och inte alls som mig själv. Känns som tusen år sedan och som aldrig. Kan inte fatta att Isak var bebis och att jag hade en ljuv look. Minns knappt att vi var ute första året, minns mest mjölkstockningar och sömnbrist och det dåliga samvetet som kom när jag lyckades hålla Isak sovande en hel säsong av RuPaul’s drag race. Som om den bedriften vore något att skämmas över? Om vi får fler barn, och jag på något mirakulöst sätt lyckas klämma en hel säsong drag race på två dagar, då ska jag fira med champagne och spabehandling. Sanna mina ord.

IMG_20120619_164353

IMG_20120619_164538 (1)

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.