Vad som stressar mig nu

Människor med tid. Jag orkar inte med er! Jag hinner inget just nu. Och skulle jag hinna något, så skulle jag ändå inte orka. Inte blogga, inte sticka, inte försöka göra något åt förfallet som ska föreställa vårt hem. Blir provocerad och kränkt av att se andra syssla med sådant jag vill hinna med. MINA intressen. Bah! Jag är så trött på det här jagade livet, men jag kommer inte ur det. Drömmer i smyg om pensionärstider med små slurkar portvin och storstickning. Kan någon fixa det, eller vårt hem, till mig snarast?

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. I hear ya! Och då har jag inte ens något kiddo som tar tid och kräver kärlek och uppmärksamhet. Bara asmycket på jobby, inget dagsljus, måndagsexemplar till bihålor och livsmög. Och nu typ inga rena rimliga kläder för jag hinner inte tvätta och vårt vatten är avstängt hela dagarna och då vågar jag inte programmera tvättmaskinen heller.

    Och julklappar! Man ska också fixa julklappar.

    1. Måndagsexemplar till bihålor lär ju kräva minst lika mycket tid och uppmärksamhet som ett barn! Men alltså denna tid av årsredovisningar som plötsligt ska in överallt? Mon dieu! Om tre veckor går jag på julledighet och det känns som att jag, mål allena, ska hinna dokumentera hela den myndighet jag jobbar på. Vilket inte är riktigt sant kanske, men ack vad mycket det blev plötsligt. Oh well. This too shall pass!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.