web analytics

Fuck New York!

Imorgon är det vi som åker på minisemester till Gävle. Steampunkutställning, Joe Hill-museum och reanatt på Scandic. Isak, Alex och jag. Så sjukt bra idé att jag nästan blir avundsjuk på mig själv. Och Mirijam – du kan fethaja att det blir tomater på knäckemackan på söndag!

Hasta la vista!

||||| 0 Gilla! |||||

2 kommentarer

    1. På Järnvägsmuséet! Tips! Det håller på fram till i januari tror jag. Steampunken var inte jättestor, men det finns ju en massa fina tåg att kolla på där. Kommer helt klart åka dit igen, när Isak är större och inte blir rädd för de inspelade tågljuden.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.