En liten kompis som fattas mig

Idag träffade Isak grannens katt Fia. Hon är en senig tant på tjugo år och ganska så sur, men Isak lade sig ändå bredvid henne på gräsmattan och kallade henne Sabbat. Det är sådant som får mig att vilja rusa till Stockholms katthem och ta hit femton katter som alla kan bli Isaks bästisar. Fast vad är femton nya katter mot en enda Sabbat? Inget alls. Saknar honom fortfarande så väldigt, väldigt mycket. Finaste lilla kattpiraten. Tänka att jag aldrig mer får gosa med din päls.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Den 4 oktober (på min föllsedag!) är det Djurens Dag! Ta med Isak till närmaste katthem & få ett nytt litet kattskrälle att samleva med 🙂 Det röstar jag för!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.