web analytics

Ibland, när jag är naiv, gör verkligheten så mycket mer ont när den träffar mig

Jag försökte vara lite positiv i morse och hitta något fint i det bruna kölvattnet som uppstod efter valet:

IMG_1198

Sedan fick jag en ögonöppnare och nu känns det väldigt svårt att hitta något positivt allt i det här. Vad fan var det som hände egentligen?

Inte blev det bättre av att någon timma senare få veta att Stefan Löfvén stänger ute V som möjligt samarbete i en ny riksdag. Nämen lycka till med att få igenom något med enbart lilla Miljöpartiet när du har, det som förhoppningsvis blir forna, Alliansen mot dig och det dessutom finns 48 bruna stolar i riksdagen. Det luktar unket om hela det här valresultatet. Och feminister i riksdagen? Nej. Det blev det ju inte. Hurra för Sverige då.

När jag, om jag någonsin, kommer över det här, ska jag försöka glädja mig åt att V växte litegrann, att Fi ändå tog mandat i tretton kommuner, att Stockholm togs över av sossar, att Reinis och Borg avgår och att vi trots allt var 87% som INTE röstade på ett rasistiskt parti. Men det kommer ta lite tid innan jag kommer dit. Det kommer det.

||||| 0 Gilla! |||||

4 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.