Stånkar upp ur askan

Jag brukar känna att det tar emot att erkänna dåliga perioder. Dels vill jag inte bli uppfattad som någon som söker uppmärksamhet genom påhittat eller överdrivet lidande, dels vill jag inte bli uppfattad som galen, dels vill jag inte att alla ska veta allt om hur jag mår jämt och dels ja… jag tar väl inte mig själv på allvar sådär extremt mycket alla gånger. Men nu skrev jag ju i alla fall en liten rad om det här och jag vill bara säga tack för att ni tog mig på allvar och tog er tid att kommentera och inte tyckte att jag överdrev. Jag har förnyat bloggen, jag har bestämt mig för att skita i att försöka rädda världen med den och återgå till att ha den som hobby och så har jag fixat med open-ID-inställningarna så att ni förhoppningsvis ska kunna kommentera igen.

Ett gulligt djur – varsågod:

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.