Den här veckan

Jag har blivit nekad sjukförsäkring hos Moderna för att jag har gått i terapi det senaste året. Jag har misslyckats med en stickning så pass att garnet gick sönder. Jag var sämst av alla i våra fyra lag på Bellmanstafetten. Till och med sämre än dem som inte tränat på hela sommaren.

Torsdagen avslutas med att jag tappar min ena favoritsko.

Jag blir så jävla trött på livet.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

5 kommentarer

  1. Men, får försäkringsbolaget verkligen göra så?! Eftersom de gör det, så antar jag att de får, men det är ju helt sjukt!

    Kram på dig, snart är veckan slut!

    1. Ja, tydligen innebär det en stor risk för dem att behöva ersätta mig vid sjukdom om jag går till psykolog. Jag tänker att det borde vara precis tvärtom, men det är det andra försäkringsbolaget som resonerar så här, så förmodligen är det praxis. Att gå till psykolog = skjuta sig själv i foten om man vill bli försäkrad. Att strunta i att gå till psykolog och eventuellt sabba sig själv/sin omgivning/what ever = asbra idé!

      Tack ska du ha – idag har det varit mycket bättre. Skitveckan slutade vid midnatt och ett AWESOME veckoslut har börjat. Hurra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.