web analytics

Typiskt jätteirriterande beteende

Varför berätta för någon att en person har farit med osanningar om den, om denna någon inte får ta upp det med vederbörande? Ja. Detta är taget direkt ur ett litet drama från mitt liv och jag känner mig otroligt störd av det. Varför berätta för mig om jag inte får göra något åt det? Vad ska jag göra med den här informationen? Gå omkring och må dåligt över att jag inte kan göra något åt den? Ja men vad bra, för det är precis vad jag gör nu. Bah.

Also: fortfarande inget nytt på webbhotellsfronten. Ledsen smiley —-> 🙁

||||| 0 Gilla! |||||

2 kommentarer

  1. Fast vadå ”får inte”? Vad händer om du gör det ändå?
    Det låter som att hen som berättat det för dig gillar sin drama lite.

    Hu, hoppas du kan släppa det eller att du mår bättre, jädrigt oschysst hursom.

    1. Det skulle kännas så sunkigt att göra det. Samtidigt som jag håller med dig. Det är tack och lov inga människor jag träffar särskilt ofta (gamla kolleger), men svårt att inte känna sig störd av informationen ändå. Måste bli bättre på att yogaandas tror jag…

      Tack! Det släpper nog snart.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.