Alltså, hjälp mig hörrni!

För det första: hej. Det var ju ett tag sedan. Jag har börjat nytt jobb, jag kan springa en halvmil igen och Isak är inne i en nästan trotsfri period. Det är väl det största som hänt sedan sist i mitt liv.

För det andra: hjälp. Jag har den här bloggen stationerad hos GoDaddy. Detta var ett ganska billigt beslut i ett år – men nu när det är dags att förnya abonnemanget kostar det över trehundra dollarlitos att göra det. Styvt hugget 1300 kronor. För ett år. Detta tycker jag är alldeles för dyrt – så min fråga till er är om ni har koll på något annat webbhotell? Hittar jag inget innan 15 september kommer den här bloggen få ligga nere ett tag tills jag kommer på en bättre lösning som inte involverar Blogspot.

Ja det var väl allt va?

Hej då.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

 1. 1) Säg upp webbhotellet med godaddy men behåll ditt domännamn hos dem, du borde det kosta typ en hundring istället.
  2) Skaffa hotell på typ binero. Om du helt vill klippa banden med godaddy kan du betala Binero en hunka för att göra en transfer av ditt domännamn.
  3) Gör en WordPress-backup
  4) Installera WordPress på nya hotellet
  5) tanka upp wordpressbackuppen

  Jag tror också att Binero (eller annat webbhotell) kan komma med lite förslag på hur du ska gå tillväga om du mailar dem och säger att du tänker på att byta till dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.