Hänger i Skåne

All avlastning i världen och ändå får jag ett psykbryt när Isak trotsar. Till mitt försvar så har han varit krävande mot mig hela dagen inklusive lavetter, till hans försvar så tvingade jag på honom en pyjamas som var ”inte tuff”. Klart man lackar.

Annat som händer är att mamma tydligen got the skills när det kommer till att odla basilika. Så nu äter jag det. På allt.

20140702-205021-75021158.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

  1. Uh, detta trotsande! Kan bara trösta dig med att det går över! För Ellys del går det i perioder. När hon var runt 3 var det skitjobbigt och jag fick bryt efter bryt, men nu är det bättre *tar i trä*

    1. Åh vad skönt att höra att det varit jävligt på annat håll också! Alltså inte så att jag tycker att ni förtjänar det, men ibland verkar det nästan som om det är tabu att säga att ens barn är jobbiga – på senaste har det nästan verkat som om Isak är unik som trotsar. Mon dieu. Gör ju inte allt lättare att stå ut med.

      Ser fram emot livet efter tre!

    1. Vi får glädja oss åt att detta med trots tydligen ska vara något positivt. Även om det eventuellt kommer driva oss till vansinne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.