5 minute chocolate mousse

Häromdagen lade Nova ut en bild på en linsboll på Instagram och hänvisade till Green Kitchen Stories. Det är en hemsida, en app och en bok med recept på vegetarisk, och oftast vegansk och till och med glutenfri, mat. Jag hade appen förra sommaren, men den fick ryka för en uppdatering av Plants vs Zombies 2 i höstas. Tänkte att jag ändå var färdig med den och att jag kunde använda mig av hemsidan istället. Men det glömde ju jag bort helt efter typ en kvart. Så nu när jag blev påmind drog jag ner appen igen och vad hittar jag där om inte ett recept på avokado-/banan-/chokladmousse.

Har alltid varit livrädd för sådana dära påhitt, men just den här perioden av mitt liv då jag byter glasögon och jobb (och kanske frisyr) så känner jag mig lite extra modig. Alex köpte avokadon igår. Jag gjorde moussen ikväll. DAMN good! Hade inga chocolate nibbs och körde i en matsked honung, käkade med Alpros sojagrädde och frusna hallon och jag tänker fortsätta att göra det varje kväll den här sommaren. Alltså! DAMN GOOD!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.