Sy klänning?

Inser att jag inte har så många sommarklänningar som passar längre och inser att det börjar bli lite för varmt för att det inte ska vara ett problem. With konsumtionsbegränsat år and all: någon som har bra mönster på hur man kan sy om ett, säg, gammalt lakan till en klänning? Eller någon som har lite sommarklänningar i storlek 38 liggandes på hög för byte, sälj eller skänk?

I övrigt är det så mycket överallt att jag glömmer viktiga saker hela tiden. Som typ fakturor så att Klarna skickar påminnelser med höga avgifter och nycklarna i dörren när jag åker ut till Björnlunda för att lämna Isak. Nästa gång kanske jag åker iväg med nycklarna utan barnet? Skulle ju vara väldigt jobbigt. Tänkte att sömn, det är ju precis vad jag behöver det, men på denna första barnvaktsförgyllda morgon av två, väcktes jag av en kåt katt som ylade utanför fönstret klockan sex. Jaja. Får se X-men ikväll i alla fall.

20140524-115601-42961255.jpg
Från igår, när jag tvingades till hatplagget shorts för att överleva.
||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.