web analytics

Mild sommarpanik

Igår kollade vi lite snabbt på hur sommarschemat ser ut och låt mig säga som så här: det blir en ungefärlig upprepning av förra sommaren och jag känner redan nu en intensiv oro för det. Alex jobbar fyra till fem dagar i sträck och är sedan ledig en dag, under större delen av juli och augusti. Det var lite då planen låg, att turnera runt i Sverige med gästinhopp på några dagar av Alex. Så kan det så klart inte bli nu. Så jag vet inte vad som blir. Elände förmodligen!

Jag vill inte ha semester, jag vill inte ha sommar. Jag vill ha veckor med förskola och jobb och fasta rutiner. Eller så vill jag att det ska bli nästa år så att Alex antagligen har en fast anställning och kan ställas inför den exotiska tillvaron med semester – gärna ungefär samtidigt som jag har det.

Det lär ju lösa sig på något sätt, det gör det alltid. Kanske är inte alla bortresta när vi är hemma i år, kanske kan folk från Skåne komma upp till Stockholm och bo någon annanstans än i vår lilla lägenhet, kanske får jag ett psykbryk som varar fram tills att hösten sveper sin gula hand över löven. Mest troligt. Hur det än blir är jag trött på att det ska bli sommar. Det räcker liksom med att folk envisas med att gå i shorts och sandaler så fort temperatuern höjs, jag behöver inte planeringsstressen också.

||||| 0 Gilla! |||||

2 kommentarer

  1. Min lgh är ledig för de som vill låna den när jag är på semester i två veckor. Sen är jag två veckor här och då kan vi hänga och slänga en massa!

    1. JA! Hänga och slänga gör jag jättegärna! Och om vi behöver låna din lägenhet till min bror eller liknande så hör jag av mig <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.