Anti-spam

Hej.

Jag får så jäkla mycket spamkommentarer. Varje gång jag går in här ligger något trams och skräpar under minst ett inlägg och varje gång får jag ”Boten Anna” i huvudet och jag vet faktiskt inte vad som är värst. Spammet, besvikelsen eller att ”Boten Anna” ens fick ges ut. Testade att lägga in en blockfunktion mot spam, men den var lite för ivrig så det visade sig att icke-spam också blockades.

Så. Jag behöver hjälp med en bra plug-in som gör att ni på ett eller annat sätt måste verifiera att ni är människor när kommenterar. Har någon ett tips?

Hej då

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

5 kommentarer

  1. Jag hade en spam-attack utan dess like ett tag. Jag gjorde typ inget annat än raderade spam. Installerade en plugin som kort och gott heter Anti-spam. Fattar inte riktigt hur den funkar men funkar gör den! Dessutom slipper en ordverifiering, allt ser ut som vanligt, bara ingen spam.

    1. Aha! Tack för tips! Jag försökte söka efter den, men lyckades inte. Kanske går bättre när jag sitter vid dator 🙂

    1. Tack! Ska ta och kolla upp den om det behövs! Nu verkar Charlotta Sofias tips faktiskt fixa allt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.