I lördags startade en rätt avig historia

När Julia skrev att Amanda hetsade henne att starta en stickpodd i vår interna lilla pysselgrupp på Facebook ,tänkte jag att det var en typisk sådan idé som är skitbra och som inte blir något. Ack vad jag bedrog mig! Det tog inte ens en månad innan podden var ett faktum. I lördags träffades Amanda, Annan, Caroline, Julia och jag hos Julia över arraksmuffins, noblesse och en… eh… rysk saffranskaka? Något ryskt som hade fått jäsa väldigt länge i alla fall, som var väldigt gott men som jag aldrig någonsin kommer att försöka mig på att uttala. Skit samma. Vi träffades och fikade och när vi hade tuggat ur och flyttat noblesseasken på behörigt avstånd, testade vi Julias podd-mick. Sedan skrevs ett stycke historia skulle jag vilja säga, men jag är ju för all del partisk. Efter lite fixande och trixande av Julia (med inspelning och uppladdning) och Annan (med logga) så är det nu då ÄNTLIGEN dags att komma ut ur garnskåpet och göra podden offentlig.

Vill ni lyssna på oss? Klart ni vill! Alla som inte vill lyssna på oss gillar George Bush. Klicka på bilden så kommer ni rätt. Jag är den som låter som en blandning mellan en gäll och störig person och Refaat El-Sayed.

Ja och en stickpodd är ju då helt enkelt en podcast där någon, i detta fallet vi, pratar om stickning och garn och annat livsviktigt. Och en podcast är som radio, fast inte live. Come! Join us!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

6 kommentarer

 1. Måste bara få fråga: Har ni aldrig problem med nacke/axlar eller andra stickrelaterade muskler som gör att ert stickande blir begränsat? Hur mycket/ofta och vad stickar ni? Och varför inte visa upp mer bilder era stickningar? Kul med podd!

  /stickfreak

  1. Du har precis inspirerat oss till ett tema för en kommande podd! Stickning och krämpor! Men i väntan på den kan jag säga att jag, än så länge, har sluppit problem med nacke och axlar. Jag byter ställning rätt ofta och stickar mest framför tv:n, så jag sitter inte bara neråt med nacken. Händerna får jag däremot problem med. Särskilt om jag inte stickat på ett tag, men det brukar försvinna efter ett tag. Så första dagarna på ett nytt projekt efter ett längre uppehåll, får jag nog ta det lite lugnare.

   Det kommer en liten bättre presentation av oss snart och vi kommer även att försöka få in en widget som visar bilder vi taggar med #rättavigt på instagram, direkt på sidan.

   Tack för kommentar! Kul att du tycker att det är kul 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.