web analytics

Men vad händer då?

Mitt liv består av två delar nu och jag kan inte skriva om någon. Den ena delen är saker som jag vill ska hända och som jag väntar besked om och som alla vet så ”jinxar” man (som kidsen säger) genom att avslöja för mycket om sådant. Och detta vill jag verkligen inte jinxa. Ungefär nittio procent av mitt liv går åt till att tänka på det här just nu. Den andra delen består av Isaks trots och det kan jag väl i och för sig skriva om, men alltså… känns inte jätteball att göra sig lustig på hans bekostnad i bloggen. Det räcker med att jag gör det på jobbet. SKOJA!

Men EN sak kan jag i alla fall meddela. Senare. Projektet måste bli helt färdigt först. Vilket borde bli ikväll någon gång. Den som följer mig på Instagram och såg bilder från i lördags vet. NU ska jag gå och träna min core. Hej då!

||||| 0 Gilla! |||||

2 kommentarer

    1. Haha! Det har inget att göra med Nine Inch Nails, även om jag ägnade mig åt dem också i lördags 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.