Fynd hos mina föräldrar

20140503-215137.jpg

Den här hade min mamma letat upp till mig nu när vi kom ner till Skåne. Jag har ju inte kunnat spara så himla många av de där gamla affischerna till eftervärlden eftersom att de varit fulla av läppstift. Som härsknat. Ja, jag pussade ju honom godnatt varje kväll så klart. Om jag var jättejättejättekär i Sebastian Bach när jag var tweenie? Ja. Eventuellt skitmycket.

Ungefär någon gång i samma tidsperiod som när jag fick den här affischen bad jag min vän att kasta upp ett brev till honom på scen när Skid Row spelade i Köpenhamn. Brevet innehöll en lång kärleksförklaring, min dagboksnyckel (aka ”the key to my heart”) och mitt telefonnummer. Tyvärr hade jag inte så bra koll på det där med landskoder när jag var elva, så han kunde ju aldrig ringa upp mig. Bittert.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.