Det skulle ju vara dumt att se ett mönster

Ändå roligt det här med att jag en gång i månaden måste tro att jag är på väg att bli utbränd eller svårt deprimerad, alternativt att jag är ett hopplöst fall som aldrig kommer att må bra och att jag befinner mig i en OHÅLLBAR LIVSSITUATION SOM MÅSTE ÄNDRAS NU och att jag är ensam, missförstådd, utböling, ganska ful, otroligt trög och dålig på att springa. Om roligt betyder skittråkigt, vill säga.

En gång i månaden måste jag alltså tro allt det här, helst på samma gång, innan jag inser att jag har PMS. Det är så himla bra det här livet med PCOS, förstår ni, för jag har liksom inte några regelbundna cykler, utan kan få psykbryten lite godtyckligt utspridda över månaden helt utan förvarning. Och med bra menar jag givetvis skitdåligt.

Och med det här inlägget menar jag att jag har PMS nu och att jag helst av allt vill lägga mig under en gran, i fosterställning, och böla fram till sommaren.

Mvh

Stabil -78

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

  1. Jag har inte PMS varje gång (sorry, menar inte att strö salt i såren!), vilket gör att jag ALDRIG fattar att det är PMS jag har. Jag känner mig helt deprimerad och tänker att jag måste börja med antidepp igen för att inte ta livet av mig etc. Sen kommer blodet och då trillar poletten ner…

  2. Haha ingen fara. Jag hade inte heller PMS varje gång innan. Det blev värre efter graviditeten – precis tvärtemot vad alla sade. Har vänner som äter antidepressiva några dagar i månaden. Funderar på om jag kanske ska försöka få det också. Inte minst för att det tydligen kan rätta till sömnbesvär i samband med hormonförändringar, och jag har en hel del sådana.

  3. Ha, jag har aldrig haft PMS innan i hela mitt liv, så när jag plötsligt någon gång efter 30 började blir SJUKT deprimerad i perioder fattade jag inte vad fan det var frågan om. För ett tag sedan när jag var ute och fikade med en polare höll jag på att börja gråta för att sojamjölken bara räckte till en kaffe… Alltså det tog pinsamt lång tid innan jag gjorde kopplingen deprimerad som fan en gång i månaden—->mens.

    1. Med tanke på hur världen ser ut är ju allmän depression, oavsett hormoner, i perioder helt rimligt. Så det är egentligen inte så konstigt om tanken på mens inte slår en först, menar jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.