Sol!

Osannolikt scenario för inte alls länge sedan: att jag vaknar helt utan bakfylla hos min bror i Örebro, blir genuint glad av solskenet och ger mig ut och springer en halvmil klockan nio. Nu är i och för sig det där ”springer” en sanning med modifikation, för tydligen är man inte i toppform precis efter en jätteförkylning och stillasittande i nästan två veckor men jag tog mig runt i alla fall. Flåsandes och med ett pinat ansiktsuttryck. Haltandes med kramp i sidan efter cirka femhundra meter. Skrämde i vanlig ordning en pensionär, men det var det värt!

20140328-113155.jpg

Samt ÅH vad jag älskar Örebro. Det har varit hemma ända sedan jag, min hockeyfrilla, hunden och familjen flyttade härifrån 1987.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.