Jag har bestämt mig!

Eftersom att det inte finns några ”alla kan tralla, här får du låna ett instrument”-kurser för vuxna och både kontrabasar och cellos kostar minst en årsinkomst vardera, så tänker jag lära mig att spela gitarr istället. Ja. Vid trettiofem års ålder och en garderob full av ofullständiga stickprojekt så känns det rimligt att inbilla sig att det finns tid att lära sig spela gitarr från en app. Dock tänker jag inte bli snubben med gitarr som förstör festen för alla utom den skittråkiga personen som tvunget ska önska 1) California dreamin’ för att få sjunga stämmor i fel tonart eller 2) More than words för att… ja, för att personen är skittråkig som sagt. Nej, jag tänker mig snarare att jag blir som Älvsjös svar på Dolly Parton. I fel tonart. För att jag också är en ganska tråkig person.

Det är väl ungefär det och en halvt meningslös arbetsdag och inte så mycket mer som jag har lyckats klämma ut av livet idag eftersom att jag FORTFARANDE är förkyld.

God natt!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

10 kommentarer

    1. Åh! Hade jag haft en banjo så hade jag ju lätt satt igång med det istället! Men ja, nu har vi ju köpstopp och jag fick ärva brorsans gamla gitarr så det får bli den istället.

  1. Jag är 36 och har haft hårda planer på att gå en munspelskurs i ett år nu. Jag tänker att det ska bli av till hösten. Kanske.

  2. HA, right there with ya! Har 35 år gammal införskaffat en gitarr, för det tyckte jag verkade rimligt. Ska nog lära mig spela på den också, något dag, eventuellt.

    1. Nu är jag inte en person som använder mig av ett så fånigt ord som ”livspussel”, men om jag gjorde det så skulle jag säga att mitt inte riktigt har haft plats för gitarrlektioner hittills. Men jag hoppas att det har det snart. Någon dag. Eventuellt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.