Men vad i helvete Sverige?

Untitled

Det samhälle vi skapar är samma samhälle våra barn fostras in i. Vägra hålla käften. Agera nu.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Usch, får ont i magen.
    Jag och min kloka bror pratade om detta i förmiddags. Det är som folk inte ser vad som håller på att hända. Vi har liksom ett främlingsfientligt parti i riksdagen och JA det är farligt men människor uppfattar inte det. Jag förstår inte hur människor inte kan förstå?

    1. Fattar inte heller. Många resonerar väl som så att det där är så långt bort och inget som händer dem? Dessutom finns det ju så äckligt många smygrasister som, även om de inte röstar på SD ändå är tillräckligt obildade för att tycka att feminister, ”utlänningar” and what not får skylla sig själv. Känns som en så himla stor backlash att luften liksom går ur en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.