Vi när en kommunist vid vår barm

Alltså detta barn som tvunget ska lyssna på det någon av oss har i hörlurarna. Idag var det Alex som inte fick lyssna färdigt på David Harvey när han läser Karl Marx, Kapitalet. För det skulle Isak tydligen göra. I tio minuter. Inget ont mot varken Karl eller David här va, men de jag bor med har verkligen jättetråkiga intressen. En karl som läser en Karl? Jag säger då det.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

3 kommentarer

      1. Vad fint att mitt svar från telefonen bara blev tystnad! Det skulle ju vara ett tack och en liten smiley 🙂 (fast det känns så konstigt att tacka när någon säger att ens barn är gulligt, eftersom att det ju är barnets förtjänst snarare än min)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.