Rapport från VAB

Mitt barn är en stjärna på mycket, men att gömma sig är han faktiskt inte alls särskilt bra på. Han är inte heller särskilt bra på att vara sjuk och det är ju bra, men idag var vi hemma ändå eftersom att han har varit nästan sjuk ett par dagar. Och eftersom att vi hade en trevlig hantverkare som plingade på ringklockan, inte bara en gång utan tre, när han kom mitt i Isaks vila så var ju Isak till humöret precis så där slögnällig så att det ändå gick att tänka sig att han var sjuk trots allt. Nästan som på riktigt alltså. Ja och den där hantverkaren hade så klart gått fel. Det var inte alls till oss han skulle. Så tokigt det kan bli, tyckte han. Det kommer det bli när jag sparkar dig på smalbenet också tänkte jag, fast jag sparkade aldrig utan fick bara ur mig ett sammanbitet ”mmm” innan jag stängde dörren och gick in till Isak som gallskrek och vägrade somna om. Jaja. Förmiddagen var ju fin i alla fall – och eftermiddagen blev ganska fin den med, trots barnets svajiga humör. Nu ska jag försöka sova trots att jag drack kaffe alldeles för sent.

20140219-211517.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

    1. I höstas gömde han sig bakom en buske som bestod av tre tunna pinnar och ett löv. Han verkar tycka att det räcker så!

      Haha, om det händer en gång till så kanske 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.