web analytics

Ett söndagsinlägg om ingenting egentligen

Status efter att ha kört hem från festen vid tio igår för att inte förlora för mycket sömn:

20140216-201546.jpgMed i beräkningarna fanns inte att Isak skulle vakna i panik vid ett och gråta sig genom större delen av småtimmarna innan han somnade igen och att jag skulle fortsätta vara vaken efter det. När börjar stortimmarna förresten? Är det efter fyra? Det var i alla fall där någon gång, eller om det var strax innan fem som Isak somnade om.

Försökte sova när Isak sov middag, men stördes i mina försök efter en timma av ett entusiastiskt ”HAJ HAJ HAJ” från barnsängen (sjukt bra grej att ropa i och för sig – vem blir inte glad av haj liksom). Jaja, det är som det är. Hej då planerad utflykt till svärfamiljen, hej då springrunda, hej då genomtänkta blogginlägg. Dock hej tjugo minuters yoga och hej väldigt ambitiösa lasagne.

Hur som helst. Isaks första utvecklingssamtal är imorgon och jag inleder dag ett av 32 godisfria dagar. Mest för att kolla om jag kan. Sedan kanske jag fortsätter med ännu fler dagar efter det, eller så inser jag att jag för alltid kommer att vara en slav under chokladen. Vilket som funkar för mig.

||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.