web analytics

Lördag 08.35 eller så

Två minuter efter att bilden togs – kränkt av skum. Det borde jag ju ha förstått. Om hela världen går under för att han får garn på tån eller honung på fingret, är det självklart kris med ett helt badkar fyllt av fluff som kan fastna överallt. Jaja. Kul så länge det varade! Vi bytte skumbadet mot vanligt vatten och nu sitter han där, med sin tomat, och inväntar russinmode. Och jag svär lite tyst över att jag inte fixade kaffe till den här övervakningen.

Vi ni vad jag gjorde igår förresten? Jag sprang för att jag var trött. Alltså jag, som under hela mitt liv har använt minsta lilla gäsp som ursäkt för att slippa röra på mig blev plötsligt Ingemar Stenmark i joggingskrud! Firade detta med tårta och marabou black. Utan att för den sakens skull känna mig som Tommy Nilsson.

20140215-083727.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

2 kommentarer

    1. Haha! Vet inte, men med tanke på hur ledsen han var över att behöva ställa på det där pga pengabrist, får vi väl hoppas på det!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.