Typiskt bra barn

Cirka femårigt barn tillhörande ett sällskap som sitter bredvid två kvinnor som pratar ingående om sina kroppar (alltså fötter, vätskor och annat som endast bör diskuteras med utbildad personal i låsta rum), suckar högt, himlar med ögonen, vänder sig mot kvinnorna och säger:

”Alltså kan inte ni bara prata grekiska eller något så att man inte förstår vad ni säger, jag orkar faktiskt inte lyssna mer”

Hot damn high five på den! Ville adoptera ungen där och då, men det hade ju inte gått så jag har bestämt mig för att adoptera uttrycket istället. Vad är det för obehagliga människor som sitter på ett smockat pendeltåg och pratar om hur kroppsvätskor luktar?

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

5 kommentarer

    1. Jag hoppas innerligt att Isak blir lika klipsk en dag.

      Alltså jag kan inte kommentera i din blogg? Vet inte om det är min dator som bråkar igen (troligen) eller om det är något annat. Gick ju hur bra som helst igår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.