Tips till mig själv för att sova bättre

Stäng av mobilen. För bövelen. Varför är det så svårt att sluta slösurfa efter halv tio? Tror att jag måste skaffa en gammal hederlig väckarklocka och börja låsa in mobilen på kvällen. I ett annat rum. Dock inte för nära toaletten. I fall locket inte skulle vara stängt och jag snubblar. Been there, done that så att säga.

Anyhoodles: god natt.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Jag har ett alarm så ringer kl 21 och ett som ringer 21.30. Lyssnar inte alltid men rätt bra att bli påmind ändå, i alla fall om att börja varva ner och sätta igång med borsta tänderna osv osv.

    1. Jag hade det ett tag, men sedan tänkte jag att jag minsann inte behöver den typen av påminnelser. Jo tjenare. Det är precis vad jag gör. Ska börja med det igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.