Jag har hittat ett band!

Fan ta mig om inte djävulen blir religiös när hen är gammal (heter det så?) för häromveckan trillade jag in på Shovels & ropes via ett gammalt tips jag fick för länge sedan men glömt bort. Och helt plötsligt finns ett alldeles nytt band som jag tycker om! När hände det sist? Jag vet inte, för jag är ganska fast i övertygelsen att det var bättre förr. Oftast stämmer ju också det. Behöver vi ens gå in på vad som har hänt med Axl Rose? Nej jag tänkte väl det. Det här är i alla fall inte alls som något Axl Rose gjort och det behöver verkligen inte ses som negativt. Ett ”äkta” par gör amerikansk folkmusik. Inget jätteoriginellt, men sjukt bra ändå. Nu tittar jag själv nästan aldrig på musikvideos i bloggar, men bry er inte om hur jag är. Ta en titt på det här istället:

Ps. Fick hem maten från Mathem idag och är så lycklig att jag snudd på skulle kunna bli deras ambassadör. Allt var perfekt. ALLT. Till och med avokadon. Som någon annan plockat ut. Trodde inte ens att det var möjligt!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

7 kommentarer

 1. Åh! Var det jag som tipsade när du bad om springmusik? Eller finns det fler Shovels&Rope-fans i din närhet? Kul att du gillade!
  Här kommer, helt oombett, tre av mina youtubefavvisar med ShoRo:

  och

  och

  Varsågod och förlåt för musikspam 😀

  1. Ja precis! TUSEN tack för detta tips! Hade lagt dem i en lista på Spotify för att lyssna på senare och så glömde jag dem tills för häromdagen. Sjuhuhukt bra. Har invigt sambo och bror i dem nu!

   Tack för spam 😀

   1. Vad kul! Jag får i princip aldrig något gehör för mina musiktips, och får således gå ensam på konserter = blir lite varm i hjärtat av det här, haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.