Seriös fråga

Apropå de pågånde diskussioner om huruvida en modell är plus-size eller inte och vad som är plus och om det ens ska finnas plus: hur ser det ut på manssidan? Är alla storlekar ”normala” för män?

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

10 kommentarer

  1. Åh det funderade jag på igår! Har inget svar men så vitt jag är finns det inte plus size-avdelningar för män på de större kedjorna?
    Åh, detta att kvinnokroppen alltid ska märkas med massa etiketter: plus size, size zero, ”normal?”, kurvig… Blir trött i huvudet!

    1. Ja vad fan… kan det få finnas storlekar för alla utan att de måste döpas in i kategorier? Tror inte heller att det finns för män för övrigt, men jag vågar mig inte på en rant utan att vara säker.

  2. Dressman har iaf en XXL-butik i Sthlm och laredoute har ju en Big and Tall-avdelning på hemsidan (som nästan är utformad som en egen affär, tycker jag mig minnas). Men det är väl typ det jag kan komma på.

      1. Lite efterforskningar visar f ö på att Laredoute inte har en avdelning för storvuxna män. De har ett märke (taillissime) för storvuxna människor.

  3. Skulle shoppa till min pappa i julas och gick då först till Dressman XXL. Där såg jag storlekar upp till typ…5XL? Jag sökte 2XL och det visade sig att upp till det har de på ”vanliga” Dressman. Det är INTE som för kvinnor med andra ord. Män kan vara större och ändå shoppa bland ”alla andra”. Finns inget 2XL på vanliga avdelningarna för kvinnor inte. Mvh vet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.