Hej från ickekonsumenten i Värmland!

På taket till jordkällaren finns 3G!!! Annars är det rätt dåligt med täckning här. Men snö finns i alla fall. Och ett barn som är lite tveksam till om snön ska ätas eller inte.

I övrigt har jag lagt två timmar på att få ner fel stickbeskrivning och ytterligare två och en halv för att få ner rätt. Kändes ett tag väldigt svårt att hålla sig konsumtionsbegränsad och inte förpesta norra Värmlands skogar med en biltur bara för att köpa en virknål. Jag hade liksom både garn, mönster och en plan för en sådan – men jag var stark! Jag körde på konceptet fler svordomar och starkare kaffe istället och nu har jag mitt mönster. Så nu jävlar ska jag sticka yogasockar tills garnet tar slut. För det är lite för kallt att stå här på jordkällaren och surfa, faktiskt. Hepp!

20140103-141939.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

    1. HA! NÄ? Roligt! Vi var typ en millimeter ifrån att fira jul i Branäs med, men så valde vi Skåne istället. Så stört att vi åkte om varandra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.