Nyår 2013/2014

Det var Isak, Alex och jag. Brorsan var här först, men åkte på fest senare. Sojakorv och pommes-lunchen blev nyårsmiddag på grund av en miss att kolla på klockan, kokosglassen hann vi inte ens med. Och även fast jag under två sekunder blev så där rationellt skitsur och tänkte att jag minsann skulle lägga mig klockan tio i protest, gick det bra ändå. Barnet somnade vid åtta och vi vuxna fick champagne, Gudfadern, ostar, sista avsnittet av säsong sex på Supernatural, tolvslag, Bon Jovi, Barry Manilow, billigt bubbel och lite för mycket cigarr. Gled ner i säng vid halv tre (med borttvättat smink – undrens tid är inte förbi tydligen) och hasade mig upp strax innan tio idag. Känner mig lagom bakis och ganska nöjd.

Nu ska jag städa ett kök, sedan ska vi äta den där kokosglassen och fortsätta ta oss igenom första säsongen av amerikanska the Killing. Eventuellt summerar jag 2013 på samma sätt som jag summerat 2011 och 2012 – med en lista – men först åker vi till Branäs och familjeägorna i dagarna tre och där finns oftast inte internet så förvänta er inget förrän jag är hemma igen. Hej så länge!

         

Familjefotografering utan självutlösare.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.