Betapet älskar kön

Har börjat spela Betapet igen. Laddade ner appen, öppnade ett av mina sju konton och fastnade. Fast det var ju på håret att jag lade av redan innan jag började på grund av det här tramset:

20131228-222832.jpg

Ingen jävel ska välja mitt kön säger jag! Inte ens när det kommer till ordspel är det okej att vara odefinierad. VARFÖR är kön viktigt? Så löjligt. Inte bara tvingas jag ange vad jag betecknar mig som, jag får även välja vilket kön jag vill spela mot. Och vet ni vad som händer när spelsidor gör så här? Agerar dejtingsajt i mjugg? Då får den som anger att den är ”kvinna” jävligt många ovälkomna meddelanden i chatten från män. Som särskriver.

Så nu är jag man och gift på Betapet. Om ni undrar.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.