Skåne here we come!

Nu packar vi Bruno och drar! Fem dagar och sedan hem. Har ingen aning om vad planerna är annat än julafton, för till skillnad från alla andra år som jag pendlat ner över jular och semestrar så har jag inte hört av mig till folk två månader innan avfärd den här gången. Vill hemskt gärna träffa precis alla, men efter den här hösten känns det även extremt lockande att bara ligga på en soffa och växla mellan stickningen och att svulla brysselkål i fem dagar.

Och med detta inlägg hade jag egentligen velat säga något givande och intressant, men eh… ja. Stickning och girl power upp till kamp?

20131218-215548.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.